Restanţă Ecotoxicologie (EPM II)

Pentru cei care nu ştiu încă dacă mai au de susţinut şi examenul scris sau doar pe cel de laborator: cine nu are 5 nu a trecut nici la curs, nici la laborator, aşa că să ne apucăm de treaba!

Pentru cei care vor problemele rezolvate pentru partea de laborator: mai aveţi puţină rabdare, pentru că vreau să vă fac o prezentare cât mai edificatoare (probabil săptămâna viitoare).

Pentru toţi restanţierii: este posibil ca examenul de laborator să nu poată fi susţinut pe data de 19 (din motive personale nu voi putea participa), şi va fi reprogramat pentru 11 septembrie, dar veţi fi anunţaţi în jurul datei de 1 septembrie cum stă situaţia.

Vacanţă plăcută în continuare!

Author: Horea Olosutean

6 thoughts on “Restanţă Ecotoxicologie (EPM II)

  1. nu se poateeee asa ceva….. sa ne puna lista cu notele de la examen …sau ne-a picat la examenul de la curs din cauza ca am picat laboratorul???daca le-a prelucrat asa pt ca unii au scris corect la exam de la curs.. si pana la urma dam si cursul si laboratorul in aceasi zi?offf viataaa

  2. Nu ai citit corect, aşa-i? Cei care au nota finală mai mică de 5 au picat şi examenul şi laboratorul. Notele finale sunt medii ale celor două, nu aţi picat doar din cauza unuia dintre ele.

  3. Ar fi perfect daca ar fi pe 11 septembrie , atunci as putea merge linistita si la genetica si la laboratorul de ecotoxicologie !

  4. nu va mai certati colegiilor cu DOMN profesor..puneti mana pe carte…………ANDREEA LAS MAMA CA LE LUAM NOI SI RESTANTELE NU TE MAI IMPACIENTA …….SI CEL MAI CORECT AR FII DACA AM VEDEA SI NOI NOTELE DE LA EXAMENUL DE ECOTOXICOLOGIE DOMN PROFESOR…ASA AR FII CEL MAI CORECT…VACANTA PLACUTA INCONTINUARE….

  5. Dacă vreţi neaparat notele, vorbiţi cu domnul profesor. Eu nu vă pot ajuta mai mult.

  6. Domn profesor pai inseamna ca avem examneul la curs si cel la laborator in aceeasi zi?dam 2 examene separat?sau dam problemele si ne mai pune si domn profesor de curs intrebari?ca acolo in programa apare doar unu stabilit(ecotoxicologie opt2).

Comments are closed.