Restanţă colocviu laborator Ecotoxicologie (EPM II)

Dragi studenţi, din motive de reorganizare, partea practica a materiei Ecotoxicologie nu se va susţine împreună cu examenul scris, ci separat, în data de 11 septembrie,  în sala A27, cu începere de la ora 10.

Beneficiarii vor primi pe pagina materiei un fişier PowerPoint cu rezolvarea tipurilor de probleme pe care le-ar putea primi la examen maîne, probabil pe seară.

Examenul aferent părţii teoretice se va susţine după programare, în data de 19 septembrie!

Spor la învăţat!

Author: Horea Olosutean

7 thoughts on “Restanţă colocviu laborator Ecotoxicologie (EPM II)

  1. Buna ziua!
    Am avea si noi o rugaminte la dumneavoastra suntem cativa studenti care nu am stiut ca dam examenul de laborator separat si nu ne-am prezentat si am dori daca se poate sa gasim o data sa dam si noi colocviul.Multumesc anticipat!
    O zi buna.

  2. Îmi pare rău pentru voi, dar aproape 20 de colegi ai voştri au ştiut când se dă examenul, iar informaţia a fost publicată pe site cu mult timp înainte. Din câte ştiu eu, cei care nu vor indeplini numărul de credite să treacă în anul III mai au dreptul la o reexaminare. Pentru cei care vă încadraţi la condiţile astea, va mai fi o dată de examen. Pentru restul, la anul…

  3. Inteleg… dar daca s-ar fi afisat modificarea pe sitte-ul oficial al facultatii aflau toti studentii.

  4. Da, sunt convins! Pe ăla îl citiţi zilnic. Probabil că trebuie anunţat pe site-ul universităţii şi să vă trimitem şi mail personal la fiecare. Aţi fost anunţaţi cu mai mult de două săptămâni înainte de modificare. Pe site-ul ăsta, care e suficient de oficial.

Comments are closed.