Recapitulare Ecotoxicologie (EPM II)

Pe pagina materiei aveţi un material cu rezolvarea tipurilor de exerciţii posibil a fi primite la examenul de seminar. Sunt doar trei tipuri de probleme în material, cea de-a patra constând doar în a introduce valori într-o formulă (pentru care nu cred că aveţi nevoie de vreun tutorial!).

Nu uitaţi că ne vedem pe 11 (e duminică şi e nasol, dar asta e!). Mulţi dintre voi mai au de achitat absenţe, şi nu vor fi primiţi dacă nu vor rezlva problema (absenţele se pot plăti duminică la examen, iar lista celor care mai au de achitat e pe pagina materiei). Dat fiind faptul că absenţele trebuiau plătite din vară, nu va fi acceptată nicio excepţie.

Author: Horea Olosutean

10 thoughts on “Recapitulare Ecotoxicologie (EPM II)

  1. Zilele următoare se vor afişa locurile bugetare pentru masterat.

  2. Care este numarul minim de persoane cu care poate functiona programul d master?

  3. S-a stabilit nr minim de pers care trebuie sa fie inscrise pentru master? multumesc

  4. Trebuie să îmi dai mai multe amănunte, pentru că nu înţeleg de ce te-ar interesa aşa ceva… Înscrierile la masterat se facîn A11, acolo afli tot ce te interesează.

  5. la biologie aplicata nu sunt prea multi doritori care sa se inscrie!! si ma interesa: daca sunt putine persoane care se inscriu, se face numai cu acelea…sau nu se face deloc? nu sunt din sibiu si nu as veni pana acolo numai pt o informatie!!! multumesc

  6. Înscrierile de anul acesta la masterat cuprind mai multe opţiuni. Chiar dacă tu vrei să te înscrii la Biologie Aplicată, mai poţi opta în secundar şi pentru EMSE sau EA cu o singură taxă de înscriere, astfel că, dacă nu sunt destui doritori, poţi prinde un loc la un masterat în ecologie. Cei care se înscriu la masteratele de ecologie optează şi pentru Biologie Aplicată, astfel că, dacă nu vor prinde un loc la masteratele de ecologie, vor spori numarul celor înscrişi la BA. Depinde de numărul de înscrişi, dar ai variante şi aşa, şi aşa. Astfel că poţi sa vii liniştit la Sibiu.

Comments are closed.