În atenţia studenţilor din anul I – Reprogramare Restanţă – Ecologie Generală

Dragi studenţi, datorită unor motive bine întemeiate, se va face o rocadă între restanţa la Ecologie Generală şi Zoologia Nevertebratelor 2. Astfel in 21 veţi da restanţa la Biologia nevertebratelor, Zoologia nevertebratelor 2, iar în 23 veţi avea restanţa la Ecologie generală. Orele şi programare sălilor rămân neschimbate. Urmăriţi site-ul pentru update-uri. Vacanţă placută… atât cât mai este!

Author: Ionuţ Tăuşan

8 thoughts on “În atenţia studenţilor din anul I – Reprogramare Restanţă – Ecologie Generală

  1. Domnul profesor cei care au doar colocviu de dat tot pe 23 septembrie venim ?

  2. Dragă Teodora, desigur, toată lumea care are vreo restantă la Ecologie generală, adică examen sau colocviu, vor da în aceeași zi de 23 septembrie. Spor! Verficaţi site-ul pentru alte informaţii legate de restanţa de la Ecologie generală.

  3. Domnule profesor, nu mi se pare normal sa avem 2 examene de restanta in aceeasi zi. Restanta de la hidrologie( ora 12) este in aceeasi zi cu ce de la ecologie (ora 10).

  4. Dacă nu sunt de la aceeaşi oră, nu văd care e problema. Doar aveţi toată vara la dispoziţie să învăţaţi, nu doar între examene, ca în sesiunea de vară. Şi data viitoare scrie-ţi şi numele, să mai trebuiască să îl scriu eu ;).

  5. Dacă nu era examenul la Ecologie generală, era cel de la Nevertebrate. Şi la fel cum a spus şi colegul Horea, nu vă mai tot plângeţi atâta! Învăţaţi şi luaţi-vă examenele în timpul sesiunilor ca să nu mai aveţi de lucru în toamnă.

  6. Nu mai inteleg nimic ! La secretariat spune ca pe 22 este restanta la zoologia nevertebratelor ! Aici spune ca e pe 21 ! Care este varianta corecta ca sunt in ceata ?

  7. Stimată studentă eşti în ceaţă din vari motive! Dacă citeai cu atenţie programarea, vedeai ca este o Zoologie a nevertebratelor 1 şi 2. De aia erau 2 date, 22 şi 23. Din motive obiective, am făcut o rocadă între examenul din 21 de la Ecologie generală şi cel de Zool. nev. din 23, şi în final aceste 2 examene la zool. nev. erau în 21 şi 22. E simplu de tot, şi ceaţa dispare!

Comments are closed.