Modificare site

Cu ocazia zilei de 1 aprilie și a faptului că ne apropiem de 200.000 de vizite, am hotărât să realizăm un mic face-lift, pentru creșterea calității informației oferite. Cu excepția modificării template-ului, toate funcțiile vechiului format sunt active și în aceleași locuri cunoscute. În plus, aveți o coloană centrală cu link-uri către site-urile asociației studențești și ale administratorilor, către revistele editate de cei care vă predau și către diversele componente informatice ale Universității, pentru a nu fi necesar să țineți minte adrese internet degeaba! Tot ce trebuie să faceți e să apăsați pe butoanele colorate!

Vă doresc week-end plăcut în continuare și nu închei fără a vă mulțumi pentru sms-urile unul mai deplasat ca celălalt pe care le-am primit astăzi de la voi!

Author: Horea Olosutean

9 thoughts on “Modificare site

  1. Dacă îți place poza pentru link la siteul tău, o lăsăm așa. Dacă vrei alta, sau vrei una cu numele pe ea etc., trimite-mi tu ce vrei. Să fie de 250 px lățime e singura condiție.

  2. am vazut…interesant….de-ci femeile au unele simturi mai bune decat barbatii…aproape toate:)

  3. Corect. Singurul pe care nu îl au mai bun e simțul cratimei 😉

  4. Scuze pentru întârziere în aprobarea commentului. Am avut un pic de vacanță. Și da, m-am prins că e intenționată eroarea, erai prea tare să faci neintenționat o astfel de greșeală.

Comments are closed.