6 thoughts on “Modificare orar Ecologie umană (EPM III)

 1. dar de ce se tot schimba orele astea de la o zi la alta?ne facem si noi un program,nu putem sa ni-l modificam de la o zi la alta in functie de orar….imi para rau.

 2. Se modifică din motive obiective. Dacă nu puteți să vă modificați programul pentru două ore (pentru că probabil lucrați la NASA), nu-i bai, că recuperați voi, că doar sunteți capabili (că doar lucrați la NASA, nu?).

 3. Am ales să nu îți aprob comentariul pe site, din două motive.
  1. e cam de prost gust, în primul rând pentru că nu din taxele voastre ne primim noi salariile, deci ești greșit informat(ă), în al doilea rând pentru că nu ne tutuim, deci ești și greșit poziționat(ă).
  2. ironia mea era direcționată clar către o colegă a ta cu care am o discuție mai veche, și care o dată se roagă să fie primită cu altă grupă de la ora 14, apoi se plânge că are program când e chemată de la ora 14; deci nu te privea, din niciun punct de vedere.
  Deocamdată mă rezum la atât!

 4. lucrez in 2 schimburi si imi fac programu in functie de orele de la scoala iar luni m-am dus de dimineata la lucru si dupa masa vroiam sa vin la scoal….eram revoltata pentru ca nu vreau sa vin sa recuperez….si eu cred ca ar trebui sa exista un pic de intelegere pentru ce-i care si lucramsi venim si la scoala(adica sa fim primiti la ore cand putem sa venim,si cu alte subgrupe,nu zic ca pana acuma nu ne-ati primit),poate chiar nu ne permitemsa sa facem numai scoala si de aceea si lucram…fata de cei care nu vin la scoala ca nu vor si aduc la sfarsitul anului scutiri false si nu mai platesc absente si nu mai recupereaza….

 5. Ce să-i faci, mai apar și modificări în program! Oricum mult mai puține decât plângeri din partea studenților… Comentariul celălalt nu este aprobat, pentru că scopul siteului nu este de a creea o platformă de discuții între studenți legate de conflictele interne din anul III.

Comments are closed.