Practică la Cabana Lotrioara (EPM II)

Studenţii care mai sunt interesaţi de practică la Cabana Lotrioara să mă contacteze luni, 4 iulie, între orele 12 şi 15, la secretariat. Din motive tehnice, vor avea prioritate studenţii de sex masculin, mai utili la partea de muncă silnică a practicii, şi cei care dispun de maşină proprie.

Author: Horea Olosutean

7 thoughts on “Practică la Cabana Lotrioara (EPM II)

 1. buna ziua. nu stiu daca stiti daca se mai face alt stadiu de practica in afara de cea de la lotrioara .

 2. În mod sigur vor mai fi şi alte programe de practică, dar nu ştiu să îţi dau amănunte referitoare la tematica lor sau la perioada în care se vor desfăşura.

 3. da multumesc. din cate am auzit astazi,sunt 3 excursii obigatorii si cu plecare din sibiu din 2 in 2 zile(12 iulie,14,16) balea,paltinis si ocna sibiului,dar problema este pentru cei care nu stau in sibiu si trebuie sa vina special si majoritatea sunt din afara orasului.daca se poate sa ne dati ceva mai multe detalii despre ele.multumesc anticipat.

 4. Buna ziua,am o problema cu ums,in urma cu cateva saptamani mi s-a schimbat ceva la adresa mea de domociliu si de atunci nu imi mai pot accesa ums.Am trimis si e-mail la cei de la master si nu mi-au raspuns, la secretariat mi-au spus k nu au ce sa faca,va rog daca puteti sa ma ajutati.
  Va mulmumesc anticipat…

 5. Încearcă la Departamentul de Marketing şi Comunicare, ei administrează UMS-ul. Sau mai trimite un mail la master. Sau două…

 6. domn’ profesor plecarea cand e?de unde?la ce ora?
  multumesc

 7. Vai, ce de întrebări! Imediat vă scriu ce şi cum.

Comments are closed.