Vizită la Stația de epurare (EPM III)

Vizita la staţia de epurare va avea loc mâine, marți, 8 mai, în jurul orei 9. Pentru a ajunge la staţie, va trebui să ajungeţi în Şelimbăr, fie cu autobuzul, fie cu autoturismele propri (drumul este foarte bun).

Cei care vor veni cu autobuzul, au variantele 07.30 şi 08.00, ambele cu plecare din Autogara Transmixt. Cel din urmă ajunge în Selimbăr în jurul orei 08.15, urmând ca restul traseului să îl parcurgem pe jos. Informaţii despre autobuze gasiţi pe siteul Transmixt. Eu v-aș recomanda să veniți cu cel de 8, ca să nu stați prea mult după ceilalți.

Cei care vor să vină cu maşina, au marcat pe hartă drumul principal (cu roşu) şi locul în care trebuie să ajungă (cu albastru). E o singură curbă în Şelimbăr, mă gândesc că nu veţi avea probleme să o găsiţi :).

Dacă harta nu e suficientă, vă mai pot da informații pe mail. Să nu uitați că trebuie să ajungeți la pătratul albastru, nu să parcurgeți toată linia roșie, cum au făcut unii colegi ai voștri anul trecut! 

Author: Horea Olosutean

6 thoughts on “Vizită la Stația de epurare (EPM III)

  1. eu am alta intrebare….legate de proiectul la tehnologii.azi am uitat sa va dau proiectul cand ne-am intalnit . pot sa il trimit pe mail-ul d-voastra sau e ok daca il aduc maine la seminar?

  2. Pai ne intalnim o parte in autogara sau nu ? Ca daca mergem asa unul de capul lui , ajungem oriunde dar numai la Mohu nu !

Comments are closed.