Situație referate Tehnologii de protecția mediului (EPM III)

Pe pagina materiei aveți situația actuală a grupelor care mi-au comunicat tema proiectului comun. Pentru celelalte grupe, sunt trecute doar situațiile în care nu am primit încă referatele. Apucați-vă de treabă și aduceți-mi formele refăcute, unde este cazul. După ce primesc toate temele vă voi anunța ordinea în care vor fi prezentate proiectele comune.

Author: Horea Olosutean

12 thoughts on “Situație referate Tehnologii de protecția mediului (EPM III)

  1. domn profesor .mie in tabel nu mi-ati spus spun daca e ok sau trebuie refacut proiectul(ferma de gaini).deci ce trebuie sa fac?

  2. Mă, tu ai probleme de înțelegere a textului! Am scris așa: pentru grupele care nu mi-au comunicat tema proiectului comun, i-am notat doar pe cei care nu mi-au adus referatele individuale. După cum cred că știi, nimeni din grupul tău nu m-a anunțat ce faceți voi ca și proiect comun. Când oi afla, ți-oi spune și ție ce mai ai de făcut.

  3. În proiectul comun avem și sursă de hrană… Emanuela Prahanca știu că se ocupa de sere/agricultură…deci, mai trebuie să scriu și eu cu se hrănesc animalele “mele”?

  4. Când ne vedem, adică luni, dacă veniți, sau marți.

  5. Atunci nu. Eventual menționezi că de la Ema. Dar serele ei ar trebui să producă furaje pentru animale.

  6. multumiri colegilor din echipa noastra pentru “seriozitatea si interesul” de care au dat dovada!

  7. Dă tu dovadă de seriozitate și spune-mi care este tema proiectului comun. Sau spune-mi dacă aveți una…

  8. Am vazut si eu acum ca am de reorganizat proiectul…ce anume trebuie sa ii mai fac?ca nu stiu…

  9. Trebuie să „proiectezi” stația ca să corespundă nevoilor proiectului comun, să explici de unde obții energia pentru funcționarea stației și ce faci cu surplusul de nămol rezultat. Și să faci asta fără să iei o descriere a unei firme deja existente.

  10. Pai cum sa dau domnu` profesor eu dovada de ceva daca eu nici macar nu stiu exact ce teme au colegii mei?!!La “marea reuniune” pe care trebuia sa o avem si sa stabilim ceva ne-am prezentat numai 2.Deci….

Comments are closed.