Proiecte Tehnologii de protecția mediului (EPM III)

Am început să corectez proiectele voastre, și, după o sortare inițială, am ajuns la concluzia că ar trebui să știu la ce anume v-ați gândit pentru proiectele comune. Aș vrea să aflu cât mai repede care sunt temele stabilite pentru proiectele comune, ca să vă pot anunța care dintre voi trebui să își completeze proiectul, care să îl refacă și care să stea liniștiți. Mă puteți anunța prin commenturi, mail sau telefonic.

După acceea, vă voi anunța când și cum vom susține proiectele comune, dar, cel mai probabil, vom începe la seminarul de săptămâna viitoare.

Author: Horea Olosutean

16 thoughts on “Proiecte Tehnologii de protecția mediului (EPM III)

 1. Buna ziua! O parte din subgrupa 2, respectiv Bilchei, Butanescu, Tita, Tudor, Postescu si Ciocan au realizat un sat ecologic dotat cu toate institutiile necesare, dar si alte constructii pentru ca taranii de acolo sa nu duca lipsa de nimic!!! Astept raspunsul dumneavoastra pe email. Va multumesc! Un 1 mai plin de distractie. Buna ziua!

 2. Buna seara!6 persoane din semigrupa 2, Cosma, Cherciu, Ristoi, Vladu, Truca si Stancescu am realizat o pensiune ecologica cu toate dotarile necesare.O seara placuta.La revedere!

 3. Bună seara ! Mâine vă găsim la facultate ? Dacă da, când ? Pentru subgrupa mea, ar fi mai bine să vă dăm explicația “live” ( ne exprimăm mai clar așa ) 🙂 Aștept un răspuns… Mulțumesc !

 4. Da… cred că da… Mai trebuie să vă scriu “faimosul” titlu ?

 5. Bună seara.Cei din subgrupa 3: Câmpean, Ciulea, Galea, Jianu, Opriş, Papa şi Sârbu avem o zonă de vacanţă, pe care vrem să o facem să funcţioneze cât mai ecologic. Vă mulţumim. O seară frumoasă!

 6. Buna seara.
  Noi suntem cei 7 : Babeș, Cociș, Ganea, Hanzu, Oțoiu, Robu și Sava. Am realizat un cartier ecologic, mai exact o suburbie în apropierea căreia avem fabrică, stație de epurare..
  Totodată am pus la punct și locuințele + transportul – toate cât mai prietenoase cu mediul.
  Mulțumesc. 🙂

 7. Drumea ( unul dintre reprezentanții echipei noastre ) mi-a transmis ca nume de proiect – “Așezare ecologică autosusținută” , dar precizăm că e provizoriu acest titlu, până la data prezentării vom avea și un titlu final… 🙂

Comments are closed.