Ecologie umană și Tehnologii de protecția mediului (EPM III)

Dat fiind că am terminat cele două materii, vă reamintesc faptul că unii dintre voi nu mi-ați adus referatele care constituie o parte importantă a notei celor două materii.

Astfel, Manda Răzvan, Ciocan Flaviu, Stăncescu Vasile, Galea Alin, Iana Alin, Rău Steluța, Vulcu Sergiu, Pălău Anca și Rosza Elisabeta nu le-au adus pe cele de Ecologie umană, iar Manda Răzvan,  Stăncescu Vasile, Galea Alin,  Vulcu Sergiu și Pălău Anca nu le-au adus nici pe cele pentru Tehnologii de protecția mediului. Data limită e vineri, când mă găsiți pe Rațiu între 10 și 14. Cei care nu le aduc până atunci vor fi considerați picați.

În plus, o parte dintre voi nu au trecut pe la școală, deci au datorii față de sistemul de învățământ. Situațiile cu absențele la cele două materii sunt pe paginile materiilor. Vom rezolva cu absențele luni, la examenul de Ecologie umană, când veți plăti pentru ambele materii, în caz contrar neprimind notă. 

Nu mergeți să plătiți la secretariat, voi aduce eu la examen borderourile de absențe, ca să știu eu cine plătește și cine nu.

Author: Horea Olosutean

3 thoughts on “Ecologie umană și Tehnologii de protecția mediului (EPM III)

  1. Am o nelămurire, știți cumva luni cum se va desfășura examenul la eco umană? Așa aproximativ măcar.

  2. Cel mai probabil vom începe de la 9, pe subgrupe, începând cu subgrupa 1. Cam o oră și jumătate fiecare subgrupă.

Comments are closed.