UPDATE ! Ecologie umană (EPM III)

UPDATE: Orele de Ecologie umană nu se mai susțin. În locul lor veți face Monitoring. Înainte de curs vom stabili în ce zi din săptămâna asta recuperăm Ecologia umană.
——————————————————————–

Cursul și seminarul de luni, 7 mai, au o tematică mai puțin separabilă ca până acum, astfel că se vor desfășura simultan între orele 12 și 16 pentru toată lumea. Îmi cer scuze în cazul în care i-am încurcat pe unii dintre voi cu programul, dar în acest mod vom reuși probabil să terminăm materia în intervalul pe care l-am stabilit. Ca o concluzie, cei care v-ați planificat să veniți la seminar de la ora 16, sunteți așteptați la 12.

Author: Horea Olosutean

5 thoughts on “UPDATE ! Ecologie umană (EPM III)

  1. Habar nu am daca s-a postat primul comentariu! Ziceam ca avem poze de la 12 si daca putem intarzia ?!

  2. Durează un timp până apar comentariile pe site, pentru că trebuie moderate. În ceea ce privește problema voastră, trebuia să vă stabiliți pozatul înainte de 12, pentru că nu aveți nicio oră, nu de la 12, când aveți curs! Cine întârzie, o face pe pielea lui.

  3. am o intrebare ..domnul prof. Sirbu ne-a zis joi ca vom face etologie luni de la ora 16……..deci sa inteleg ca monitoring vom face doar d ela 12 la 16??

Comments are closed.