17 thoughts on “Tehnologii de protecția mediului (EPM III)

  1. domn’ profesor imi mai explicati odata cum sta treaba cu proiectu’ la tehnologii,adica cum trebuie facut:la comun sau fiecare cu propriul referat separat(despre ideea proprie) si doar prezentarea la comun multumesc

  2. A doua variantă: fiecare are un referat propriu (MS Word) despre „obiectul” lui, și o participare la prezentarea comună a proiectului. Prezentarea proiectului nu este neapărat necesar să fie în format Word.

  3. Buna seara,
    Domn’ profesor, as vrea sa va intreb , marti care sunt subgrupele care vor avea seminarul de Tehnologii de protectia mediului? Multumesc.

  4. Buna ziua,
    Dar nu ii saptamana impara?restul oreleor le facem cele din saptamana impara…

  5. E săptămână pară. Săptămâna de vacanță nu se socotește. Dacă săptămâna dinaintea vacanței a fost impară, cea de după vacanță e pară. Altfel am avea 5 săptămâni impare și 7 pare, din 12 în total, nu?

  6. Eu încă insist că sunt 11 săptămâni, când se termină facultatea, când e ultima săptămână? După calculele mele sunt 11 săptămâni, mă înșel?

  7. Da, te înșeli. Semestrul se termină în 27 mai. Mai aveți cinci săptămâni de școală. Structura anului universitar e pe site la Informații studiu.

  8. Eu nu mai înțeleg nimic. În structura anului universitar scrie ceva, dvs îmi spuneți altceva și eu am aflat de la colegi cu totul și cu totul altceva. Dacă nu mă lămuriți luni la facultate, ca să corelez facultatea cu celelalte activități și să nu mă mai stresez degeaba.

  9. Două mici erori: 1. Asculți de ce îți spun colegii tăi; 2. Ce spun eu și ce scrie în structura anului universitar e același lucru. Dar te lămuresc: structura anului universitar are două pagini: o pagină pentru anii normali de studiu (I, II și I de master) și o pagină pentru anii terminali (III și II master); pe tine te interesează cea pentru anii terminali. Acolo sunt trecute activitățile stabilite de fiecare facultate, în cazul vostru Științe; pe linia aferentă Facultății de Științe (numărul 6), pentru semestrul II, avem 7 săptămâni de școală (albastru), apoi o săptămână de vacanță (verde), apoi alte 5 săptămâni de școală (albastru), apoi 4 de sesiune (roșu), din care ultima e cu R (restanțe). Sper că ești edificată acum, dacă nu, mai întreabă-ți niște colegi, că ei știu tot timpul mai bine ;).

  10. Nu mă iau după colegi, vă spuneam doar ce variante am luat în calcul. În orice caz cel mai bine e să am structura anului în față și să fiți și dvs acolo, pentru că eu nu am numărat așa cum spuneți și am numărat de câteva ori dar nu îmi dă 😛 mulțumesc oricum!

  11. Tu vrei să mă îmbolnăvești. Sunt 7 pătrățele albastre, apoi unul verde, apoi din nou cinci albastre, și patru roșii. Fiecare pătrățel reprezintă o săptămână. Unde ai numărat tu altceva? În partea de sus a paginii scrie ani terminali.

  12. Ok, așa e cum spuneți! E făcută structura în așa fel încât daca citești la începutul ei Facultatea de Științe este la numarul 6, dar dacă citești la semestrul doi și având în vedere ca nu se mai vede începutul, trebuie să sari o pătrățea mai jos deoarece Fac. de Drept are doua pătrățele numerotate amândouă cu 2! Frumoasă treaba, mai ales că trebuie să citești la dimensiunea potrivită pentru a înțelege scrisul, dar dimensiune care nu îți permite să vezi și începutul și sfărșitul. Scuzele mele că am citit cum s-a putut!

  13. No bine, nu te enerva! Așa îți trebuie dacă nu m-ai crezut pe mine de la început! Oricum, regula de bază e că numărul de săptămâni trebuie să fie par, 10, 12 sau 14. 11 nu puteau fi în nici un caz. Dar e bine că te-ai lămurit. Acum poți să le spui și colegilor tăi. Ei oricum nu te vor crede :D.

  14. Haha, cum să nu mă creadă și oricum dacă nu mă cred treaba lor, eu una m-am lămurit! Nu m-am enervat, sau poate așa puțin din cauză că nu am înțeles de la început, dar sigur v-am enervat pe dvs! Fără intenție 🙂

  15. Trebuie să te străduiești mai mult dacă vrei să mă enervezi. Mai ales în vacanță. Bine că te-ai lămurit. Week-end plăcut!

Comments are closed.