Ecotoxicologie (EPM II)

Pe pagina materiei aveți materialele de la primul seminar, inclusiv tema de la sfârșit. Ca să nu vă plictisiți, pe ultimul slide aveți o mică problemă. Rezolvați-o!

Author: Horea Olosutean

8 thoughts on “Ecotoxicologie (EPM II)

 1. Buna ziua! Astazi (9mar), sgr 4 epm trebuia sa aiba laboratorul de microbiologie cu dvs de la 12:00, am fost 5 persoane; restul am inteles ca au fost cu celelalte sgr…in fine…astea-s de-ale noastre (lor) Ideea e ca am stat o jumatate de ora, dupa care am plecat..nestiind daca se mai tine sau nu. Se poate recupera?

  in legatura cu seminarul de ecotoxico…prezentarea e in pp 2007?…ca nu pot sa o deschid…io am 2003

 2. Mă bucur că ați fost 5 persoane și că nu m-ați așteptat. Eu am fost acolo pe la 12:15-12:20 și voi erați plecați deja. Nu s-a mai ținut, că nu era nimeni. De recuperat, nu se recuperează. Aveți și voi o absență, dacă nu aveți răbdare… Dacă veniți la restul laboratoarelor, va fi totul OK. Dacă nu, e pe banii voștri. Eu v-am spus că veți fi anunțați din timp dacă eu nu pot veni. Dacă nu vă anunț, așteptați.
  Prezentarea e PPT 2007. Descarcă și instalează FileFormatConverters de pe site-ul microsoft și vei putea deschide prezentarea. Dacă nu reușești, dă-mi o adresă de mail și ți-l trimit eu.

 3. inseamna ca ati venit imediat dupa plecarea noastra, acum aia e.. Tot nu reusesc sa deschid prezentarea; mi s-a descarcat ca arhiva care contine mai multe foldere cu fisiere xml si nu reusesc sa le convertesc… am gasit ceva online de convertire si nu mere.

 4. Încearcă să deschizi acum. Am făcut-o pdf și ar trebui să se dechidă cu orice browser. PPT 2007 sunt fișiere cu probleme mai ales pe Vista cu Explorer 8 sau 9, care încearcă să le convertească în nu-știu-ce…. Eu puteam deschide fișierul, dar am mai avut problema asta în trecut. Când mai pățiți așa, îmi scrieți și rezolvăm.

 5. Asa da, acum functioneaza. E mai ok sa le puneti in pdf pe viitor. Multumesc frumos

 6. Știu, dar am o limită de dimensiune a fișierului, iar unele pdf-uri depășesc. La ăsta a trebuit redusă rezoluția și modificate niște caracteristici pentru a fi postat. Dar o să încerc pe viitor. A, și dacă ai Vista, schimbă-l!

 7. Nu-i Vista. Doar ca nu am am office`ul 2007, ci 2003..de asta nu a mers. Cei ce au 2007 l-au deschis fara nicio problema.

 8. Nu ai dreptate. Tu nu ți-ai descărcat de pe site un .ppt de 2007, ci o arhivă cu mai multe fișiere .xml și încă ceva. Și asta e de la incompatibilități între browserul de internet și Windows. De obicei pe Vista se întâmplă.

Comments are closed.