Orar semestrul II

Noile orare sunt încarcate pe pagina lor. Pentru cei care nu știu încă, Informații studiu – Orar. Sunt provizorii și vor fi modificate, deși nu substanțial, în cursul primei săptămâni de școală. Variantele intermediare, dacă vor mai fi, vor fi afișate la avizier, pe site va fi încărcată doar varianta finală.

Author: Horea Olosutean

4 thoughts on “Orar semestrul II

  1. Buna ziua, va rugam frumos sa faceti cumva daca este posibil sa mutati orele dupa ora 16 daca nu ..nu vom putea ajunge, din nou , la cursuri!!! am citit ca nu e varianta finala si poate reusiti sa mai modificati ceva..sau macar daca se poate sa nominalizati toti profesorii ca sa putem lua direct legatura cu dansii sa facem o rocada! Multumim!!

  2. Păi, aveți trei cursuri: unul e deja de la 16, cel de Biomonitori e comun cu EMSE și nu cred că se mai poate face ceva, iar al treilea e cu Simona Oancea. Vorbiți cu ea, poate e de acord să îl mutați de la 16, și cam asta ar fi!

  3. si al treilea???????? ne descurcam noi dar de 2 ani aprope incercam sa va comunicam deci..COMUNICAM…ca nu putem ajunge intr-un anumit interval de timp ..asta e! multumim frumos!

  4. OK. Ne enervăm mai puțin și ne mai gândim și logic, dacă vrem să ne iasă cum vrem. Dacă toate orele ar fi puse în orar după cum ar dori fiecare grupă sau an de studiu, sigur ar fi ceva interesant!? Nu întotdeauna se poate rezolva ceea ce vreți voi, pentru că și cei care predau au ore și cu alți ani de studiu, nu tot timpul sunt disponibile sălile necesare etc, etc. Dacă vreți să rezolvați și problema celui de-al treilea curs, discutați cu titularul de curs și rezolvați, în limita posibilităților fizice și de înțelegere. Așa fac adulții! Și ar fi mult mai plăcut dacă nu ți-ar sări țandăra din fiece ”problemă”, începe să fie cam plicticos.

Comments are closed.