Modul pedagogic – Anul I

Cursul de Psihologia Educaţiei aferent modulului pedagogic pentru anul I, specializările Ecologie şi Protecţia Mediului şi Biologie, se susţine vinerea, între orele 14 şi 16, la D.P.P.D., sala 003, cu doamna Asist. Drd. Lia Bologa.

Author: Secretariat

2 thoughts on “Modul pedagogic – Anul I

  1. Deci vad ca postu asta a fost facut public pe data de 22 oct. Ei bine, eu ieri trebuia sa am acest modul, adica in aceasi zi in care ati publicat “stirea”, culmea e ca ajung acolo ..la 14 fix, bat la usa salii 003,unde stiam ca trebuie sa fiu..si ce sa aflu, mi se spune..citez ” cursul s-a tinut de la 12-14″. Bun, nu ar fi fost problema daca m-ar fi anuntat si pe mine cineva, ma abtin sa nu aduc cuiva injurii, dar pe foile de le-am completat la inceputul anului pt inscrierea la acest modul, am lasat si DATE DE CONTACT, tocmai, cred eu, pentru asemenea situatii.

  2. Postul e publicat pe 22, dar el e doar transcrierea unui anunţ de la afişier mai vechi de o săptămână. În ceea ce priveşte modificarea orei de susţinere a cursului, asta nu depinde de noi, ci de cei de la DPPD, şi nu am fost anunţaţi de o astfel de modificare, pentru că ar fi apărut pe site sau la afişier.
    Dacă vom primi informaţii despre modificarea orei de curs vi le vom transmite.

Comments are closed.